Jamensedär!

Då fick man ju planer för kvällen i alla fall :D
Tullinges skiva, SPIKAD! Japp japp.
Innan dess är det grillning med en del som gäller, ska bli skoj sörrö! :D

Jaja, ses i dimman.

Skärpning tamefan!

Jag är lite kass på uppdateringen nu för tiden.
Det händer iofs inte så mycket kul i mitt liv just nu för tillfället. Det roligaste har nog varit ett nationellt prov jag skrev på en timme istället för fem timmar och fick sluta fyra timmar tidiager. Mmmmhmmm!!!

Nae, så kasst är ändå inte mitt liv. Har lirat lite boll, blivit sjuk, gjort klart ett projektarbete, spelat spel, sovit, kollat fotboll, skrivit en del prov och dessutom pluggat lite. Så har inte haft orken. MEN NOW IM HERE!

Igår skulle jag lirat lite dart, men det kom inte så mycket folk som det borde göra för att en cup ska kunna startas upp, så drog mig in till Harry B James med Alex, Emil och Tomas. Va rätt chill sådär. Alex levde vid automaterna, jag och Emil drack en öl och bara chilla lite. Pain spelar där imorrn, är galet sugen på att dra dit, men vet inte om jag vill slösa mina pengar på det.

Just det, jag har fyllt år också. Har fått en rakapparat och lite cash, så har ju lite cashflow just nu. Men det försvinner typ på onsdag, WOHOO. Bra jobbat Tobbe!

Studenten snart också, vilket betyder 5 år på KTH och inget liv, men det gör mig inget. Lever ju livet just nu som ni märker. Sjuk, plugg, prov och sådär som jag skrev tidigare i inlägget.

Shit, va lång det blev! Bara skitsnack alltihop, inget viktigt eller nåt som är kul att läsa. MEN jag är tillbaks i Bloggarnas cyberspace! Mohahaha, va geek det låter. Men jag är tillbaks.

Ibland så hatar jag folk

På, riktigt. Ibland hatar jag verkligen folk.
Palli, jag är med på en rematch. Bestäm tid och plats, I'll be there.


19 bitches!

Mhmm! Im getting old. :o Grattis på mig


SvFF - Fotbollsmördare!


Besvikelse

- tOBBE - You must Face your fear säger:
Tur att jag inte var där. Skulle mördat någon. Eller så skulle jag bara gått ifrån allt

- tOBBE - You must Face your fear säger:
Gått ifrån allt = Gå hem från Råsunda. Samla mina tankar, ringa mina vänner för att få höra tröstande ord.

- tOBBE - You must Face your fear säger:
Jag skulle gått i depression

- tOBBE - You must Face your fear säger:
Jag skulle köpa mig mängder med morfin. Leva drömliv. Fram tills det att jag blir vräkt, skuldsatt och jagad av knarkmaffian tack vare skulder. Skulle slutat med att jag skulle blivit hängd för allmän beskådan.

- tOBBE - You must Face your fear säger:
Tur jag inte gick på matchen


Jag ska!

Jag måste och jag vill verkligen.
Det är formen i darten jag talar om. Hela denna säsong har gått åt helvete. Har inte presterat så som jag tidigare gjort. Tränar inte lika mycket och en del som hänt har påverkat darten.
Men nu ska jag börja träna innan skolan då jag börjar 11 de flesta dagarna och sen efter skolan i någon timme. Går in helhjärtat för det. Funkar inte längre. Inte kul när det går så dåligt.
Finns inga genvägar, bara träning som gäller!

Ajuste, Sonny har langat ny blogg.  thehustler.blogg.se