Darthelg.

I helgen lirades Riksserien, det är Lag-SM i dart kan man säga.
Nu den här helgen var det första sammandraget. Vi lirade 5 matcher där vi vann 4 av dom. Den femte lirade vi oavgjort i.

Siffrorna:    11-1, 11-1, 9-3, 8-4 och 6-6.
HELT okej med tanke på att vår snittålder ligger på 18 medans motståndarna har betydligt mer rutin och har varit med i gemet förr. :)

Med det sagt vill jag säga GRATTIS till Victor som tog lappen i lördags :D GJ! :D

PEACE

Tester!

Igår var det tester med idrottsprofilen, målet jag hade satt upp var att förbättra min tid på flygande 20 meter. Och jag lyckades slå mitt gamla rekord som var 2.22! Det nya rekorder lyder 2.21! Haha, fett duktigt av mig.
Sen körde vi Harres, Chins, Spänsthopp och sist men inte minst BRUTALBÄNK! Där jag klarade 20 stycken, lika många som Palli och Strand! Wohoo :D

Nu ikväll är det tester med A-laget. Får se hur det går. Ska göra vad jag kan. Cooper-test har jag hört det snackas om. Får se om det blir det.
Kan bli avgörande för om man får chansen eller inte. :o

Peace

Langa lov!

Lov i all ära, men detta sommarlov var nog det bästa jag varit med om.
Okej, lite sent att skriva det nu, men skolan dödar verkligen just nu. Så måste tänka glada tankar. Då blev det sommarlovet som kom upp!
Hände så mycket som var guld värt, gör allt för att få tillbaka detta sommarlov.

Snart är det ju höstlov också. Skönt! Kommer vid helt rätt tillfälle. När de flesta proven är skrivna, då man behöver vila upp sig som mest! Även fast kroppen kommer brytas ner rätt kraftigt. :) Men fan, kör bara!

Back to reality, skola imorrn med ett Fysikprov som avrundar dagen. MUMMA!


Wish me luck! Peace

Dart dart dart

Jag var igår och kikade in mitt förra dartlag. Endast en spelare återstår från de sex spelare som var med för 2 säsonger sedan. Vi kastade i division 1, näst högsta divisionen och vi var ett sjukt skönt gäng! Laget hette VLTDC där V't stod för Victory, och det fanns ju ett skäl till det!


Vi gled genom division 1 som om vinna var det enda vi kunde göra. Men sen hände det. Det som inte fick hända. Vi splittrades! Styrelsen ville inte som A-laget ville, det blev för dyrt att ha kvar alla spelare. Så det var bara en sak kvar att göra, söka sig vidare till högre ort!


Idag är jag den enda som har gått framåt från gamla laget. De andra har stannat kvar i samma division eller så har de åkt ner någon/några. Jag själv har tagit steget upp till högsta divisionen och de stora grabbarna. Riktiga höjdare som spelar där. Inte alls så man kan segla igenom denna serie. Tvärtom, lättare att segla ur den. Men det kommer inte hända. Jag är ju stjärna! Haha.


PEACE!


CCCP Maddafakkas!

Du läste rätt, CCCP! Jag kan härmed intyga att en femma i Tumbas korpenlag byter namn till CCCP utan att bryta sig ur föreningen.


Detta är något som varit på gång under mycket lång tid, men nu har det alltså skett. Korpentumbas elit har bytt namn till just CCCP för att de påminner om dom. Samma överlägsenhet råder på korpenplanerna runtom i landet som det gjorde under sovjets tid i hockeyvärlden!


/CCCP's #6


Allt är fett svårt!

Jao. Du läste rätt. Allt är tamefan fett svårt.
Fotbollen är svår. Stannar kvar under fysen. Får se vad som händer sen.
Darten är svår. Pallar jag komma hem runt halv 1 varje tisdagsnatt för att sedan gå upp innan 7 dagen efter?
Skolan är svår. Pallar jag plugga vidare direkt efter studenten? Och i så fall, vad ska jag plugga?

Jag har iofs nästan ett halvår på mig att välja vad jag vill göra med studierna. Det är rätt skönt. Men darten och fotbollen måste jag nog bestämma mig för rätt snabbt.

Sen är det inte så lätt att släppa taget heller. Ask me, i know it.


Shues!


Fotbollfotbollfotboll

Fotboll i mängder! Det är så det har varit hittills i mitt liv. Nu har jag varit på min sista gräsplätt som juniorfotbollsspelare. Vad händer nu? Ska jag lira med ett A-lag jag hyser agg emot? Ska jag spela med spelarna som är anti-junior och aldrig släpper boll? Eller ska jag fixa lag på annat håll?

Jag tror att jag stannar kvar och ser vad laget har att ge. Kanske blir det roligare på sikt, när spelarna vågar lira den där junisen som kommit upp och kämpar för en plats. Kanske tröttnar han när han inte får bollen?


Fuck no, kämpa vidare. Det är mitt motto. Jag ger laget en säsong. Det tar trots allt tid att få en säker plats i seniorlagen. Om man inte kommer in som någon stjärna. Som de flesta nya verkar tro att dom är. Jaja, snart börjar fysen. Det är då utvecklingen sker, styrkan kommer och jag kan trycka undan de "stora och starka spelarna" som finns i laget. De som kallas stjärnor!


Dagens låttips: Tupac - Fuck all y'all <--- Tung låt som inte går att lyssna sönder!


Wtf?

Känner mig lite nere nu, haha. Inte riktigt vad jag är van vid!
Kanske för att jag inte vet vad som händer med fotbollen? Kanske för något annat? Ja, jag vet då inte.

I söndags lirades sista matchen som junior med IFK Tumba, och nu vet jag inte vad som händer.
Tror jag ska stanna och ge Tumba en chans.
Åtminstone en säsong. Lär inte få lira några matcher, det är nästan spikat.
För det är ju läskigt att släppa fram juniorerna. Eller hur!?

Idag är det dart i alla fall. Bortamatch i Västerhaninge. Nära och bra. NÄSTAN! Höhö.
Närmre än hemmamatcherna i alla fall. Och det är ju positivt.
Tredje matchen nu och jag hoppas att det blir en bra match. För dom i högsta serien har visat sig vara helt sjuka!
Vi har en snittålder på runt 20 medan resten av lagen inte har en spelare under 25. Det är status!

Skolan börjar om 2 timmar. Tvättmaskinen låter utav bara helvete! Kunde liksom inte somna om, så nu sitter jag här.

Peace out!